Tweede verdieping

Zaandam

54m² tot 69m² woonoppervlakte 164m³ tot 206m³ inhoud

€ 315.000

Omschrijving

Metropolitische woonplek. West25

Zaandam ligt direct aan de kern van Metropoolregio Amsterdam. De lange historie. Een eigen identiteit. Harde werkers. Rood. Levensgenieters. Groen. Verbonden door het Noordzeekanaal, het IJ en de Zaan. Blauw. Een stralende toekomst. Geel. Plek om te wonen. Ruimte om te leven. De Westzijde. Verbreed en weer groots. Pracht en praal in ere hersteld. Innovatief denken. Creatief doen. Met respect voor wat was, is en zal worden. Woontoekomst. West25.

West25 is de perfecte uitvoering van circulair wonen. Binnenstedelijke bedrijfspanden veranderen in een woonbestemming. Hergebruik van vierkante meters bestaand basismateriaal. Aangevuld met energiezuinige maatregelen, installaties en oplossingen. Met het oog op de doelgroep die graag middenin de stad wil wonen. Bovenop de gezelligheid. Vlakbij de voorzieningen. OV onder handen. Shops en terrassen aan je voeten. Vóór de Westzijde, waar de grandeur is herrezen. Achter een eigen buitenruimte, daar kom je tot rust. Appartementen voor een volwassen doelgroep. Doelgericht. Toekomstgericht. Klimaatgericht. Stads wonen. Daar hoort groen bij. Tegen hittestress. Voor biodiversiteit. Woonbewust West25.

De hoek Westzijde - Stationsstraat ligt in het gerenoveerde stadscentrum van Zaandam, op twaalf minuten treinen van Amsterdam. Zaankanters kennen het gebouw als de winkel waar Ans Mode en haar 'Zus' de laatste fashiontrends volgden. Sinds de verhuizing van de bekende boetiek stond het pand op de nominatie voor een nieuwe gemengde bestemming: winkel en wonen. Beide bestemd voor succes. Snel op weg naar het werk. Latte-to-go in de trein. Take-away voor thuis. Woongemak West25.

Het gebouw krijgt veertien appartementen, verdeeld over vier verdiepingen en met twee of drie slaapkamers. Elke woning is uniek. Qua oppervlakte, indeling en buitenruimte. Galerijen, spiltrappen en overlopen verbinden de appartementen met de buitenwereld en elkaar. Besloten. Beschut. Veilig.
De bergingen liggen in de kelder. Van helemaal beneden tot aan de penthouses op de derde etage brengt de lift bewoners en binnengelaten bezoekers naar de juiste verdieping. Wooncomfort West25.

Elk appartement is uniek
Het grootste appartement ligt op de begane grond. Pal boven de bergingen in de onderbouw. Deze woning heeft de meeste vrijheid. Natuurlijk, de entree wordt gedeeld.
De vijf appartementen op de eerste etage hebben een mooie plafond-hoogte. Waarbij de Westzijde-pui volledig met glas wordt ingevuld. Dit loftachtige driekamerappartement heeft aan de zuidwestkant een megabalkon. Het enige tweekamerappartement op deze verdieping kijkt ook uit op de Westzijde. De andere drie appartementen op de eerste etage kijken uit op de hoek, met aan de overkant het historische Bischoffpand. Een etage hoger zien ook twee van de vijf appartementen vanuit de living en door de boomtoppen, de karakteristieke smeedijzeren balkonhekken van Bischoff. Hun terrassen van bijna 15 m2 en twee slaapkamers liggen aan de andere kant van het gebouw. Het hoekappartement profiteert met hoge raampartijen van de rijke, stadse omgeving. De tweekamerappartementen op deze verdieping hebben hun balkon boven de Westzijde. Sla vanuit de living met open leefkeuken de dubbele deuren en je bent buiten. Waar het leeft!
Buiten voert ook de boventoon voor de penthouses. Rond de zeventig vierkante meter woonplezier binnen en voor zowel de tweekamerwoning als de twee driekamerappartementen een balkon of dakterras. Deze etage onder de nok is verrijkt met gevelhoge dakkapellen. Veel licht en lucht, toch knus en intiem.
Woonkeuze West25

De Westzijde kruist de Gedempte Gracht. Boetieks. Shops. Delicatessen en specialiteiten. De Dam ligt na de oversteek. Terrassen. Restaurants. Koffiezaken en eetcafé's. Aan het einde van de gracht, voorbij de waterval, is het NS station. Intercity's rijden af en aan naar Amsterdam, Hoorn en Alkmaar. Zowel spoor, snelweg als het streekvervoer zijn gericht op vlotte bereikbaarheid, binnen en buiten de Metropoolregio Amsterdam.

Woongevoel
Woonveilig
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Thijssen makelaardij
Westzijde 131
1506 GB Zaanstreek

T: 075-6168669
E: nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl

Downloads

Download de volgende documenten

Dit project heeft nog geen downloads

Woningen

Bnr.
Woningtype
Woonopp.
Prijs
Status
7
Tweede verdieping
  € 315.000
€ 315.000
  Verkocht

Tweede verdieping

Bouwnummer 7 - € 315.000

Verkocht

Bekijk meer details

8
Tweede verdieping
  € 315.000
€ 315.000
  Verkocht

Tweede verdieping

Bouwnummer 8 - € 315.000

Verkocht

Bekijk meer details

9
Tweede verdieping
  € 339.500
€ 339.500
  Beschikbaar

Tweede verdieping

Bouwnummer 9 - € 339.500

Beschikbaar

Bekijk meer details

10
Tweede verdieping
  € 325.000
€ 325.000
  Verkocht

Tweede verdieping

Bouwnummer 10 - € 325.000

Verkocht

Bekijk meer details

11
Tweede verdieping
  € 339.500
€ 339.500
  Verkocht

Tweede verdieping

Bouwnummer 11 - € 339.500

Verkocht

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden.